Varkenshouderij

Alle sloopwerkzaamheden

Varkenshouderij

Heeft u besloten om te stoppen met uw varkenshouderij, al dan niet vanwege een regeling vanuit de overheid? Vaak is dit een lastige keuze met veel impact. Het is daarom ook logisch dat u de sloop van uw varkensbedrijf zo goed mogelijk geregeld wilt hebben.

Totaalsloopwerken faciliteert u bij alle werkzaamheden gerelateerd aan de sloop. Doordat wij een collectief van drie verschillende bedrijven zijn kunnen we elke fase van de sloop verzorgen. Zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor de complete sloop van uw varkenshouderij. Ons doel is om bij u zo veel mogelijk zorgen weg te nemen, en de sloop zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stappenplan

Wilt u weten wat u kunt verwachten? Om u een indicatie te geven vindt u onderstaand een stappenplan dat wij doorlopen.

1. Papierwerk

Voordat gestart mag worden met de sloop van uw varkenshouderij dient er wat papierwerk in orde te zijn. Hier helpen we u waar nodig mee. Doordat wij veel ervaring hebben met deze werkzaamheden, weten we precies wat er allemaal geregeld moet worden.

2. Asbestinventarisatie

Heeft u een vermoeden dat er asbest in uw dak zit? Voorafgaand aan de sloop vindt er een asbestinventarisatie plaats om vast te stellen of er sprake is van asbest. Dit wordt uitgevoerd door Asbestinventarisatie Odiliapeel B.V.

3. Asbestsanering

Blijkt er uit de asbestinventarisatie dat er sprake is van asbest? Dan gaan we over tot het uitvoeren van de asbestsanering. Dit wordt verzorgd door Bunt Asbestsanering.

4. Sloop

We verzorgen de complete sloop van uw varkenshouderij. Daarmee hoeft u maar één partij in te schakelen; dat is voor u wel zo makkelijk. De sloop wordt verzorgd door Wouters Odiliapeel B.V.

5. Verwerking en recycling

Uiteraard dragen we ook zorg voor de verwerking van het materiaal. Dit doen we volgens huidige regelgeving. Dit geldt ook voor eventueel asbesthoudend materiaal. De verwerking en recycling wordt verzorgd door Wouters Wanroij B.V.

Alles over de Lbv en Lbv-plus regeling

Heeft u een agrarisch bedrijf met melkvee, vleeskalveren, varkens, kippen of kalkoenen? Lees dan alle informatie over de Lbv subsidieregelingen. Zo duidelijk mogelijk.

Offerte
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!