Over ons

Over Totaalsloopwerken

Wij zijn dé specialist in het slopen van alle soorten agrarische stallen. Dit doen we door heel Nederland. Totaalsloopwerken is een samenwerking tussen vier verschillende partijen: Asbestinventarisatie Odiliapeel B.V., Bunt Asbestsanering, Wouters Odiliapeel B.V. en Wouters Wanroij. Deze samenwerking is ontstaan door de toenemende vraag naar de sloop van stallen. Dit komt onder meer door de nieuwe (opkoop)regelingen van de overheid.

Ons doel is om alle zorgen rondom de sloop bij u weg te nemen. U hoeft met ons namelijk maar één partij in te schakelen. Voorafgaand aan de sloop kunnen we eventuele asbest verwijderen en ook de asbestinventarisatie uitvoeren. Vervolgens regelen we de complete sloop en de afvoer/recycling van het materiaal.

Certificering

In ons werk vinden we kwaliteit belangrijk. Certificering is daar een onderdeel van. Wouters Odiliapeel is in het bezit van het certificaat BRL 2506 versie 2008, waardoor het zichzelf een gecertificeerd brekerbedrijf mogen noemen. Voor het inventariseren van asbest zijn Asbestinventarisatie Odiliapeel B.V. en Bunt Asbestsanering SC-530 gecertificeerd (SCA-code: 01-C010163.01).

Offerte
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!